söndag 27 november 2011

Gillar du raka eller sneda?

såjävlarak

Det här med att få julstjärnorna att hänga rakt är ju en hjärtefråga för mig (här kan ni läsa om jakten på de raka stjärnorna i 2010 och 2009 års version). Idag har jag haft ett gäng som har googlat sig hit via sökorden "julstjärna hänga rakt". Jag vill ju inte göra googlarna besvikna så jag hävdar återigen att knepet är att böja till sladden. Medan min dag har gått i sladdtrixandets tecken så pratade jag med en kompis som på fullaste allvar tyckte att sneda stjärnor är charmigt. Trodde inte att det fanns sådana människor. Jag kommer ändå att precis som alla andra år gå runt på stan och stämpla alla sneda stjärnor med ett fett fail.

Gillar du raka eller sneda?

9 kommentarer:

Nipe sa...

Raka givetvis och jag börjar också med sladden.

Ting sa...

Jag har gett upp hängande stjärnor.

Sus sa...

Spikraka. Och 7-uddig.
Jag hade en likadan som dig, från typ Granit. Den var ett hopplöst fall.

Men fin.

Knasterfaster sa...

Stjärnor ska hänga rakt. Förra året lyckades jag på första försöket! I år höll jag på i 20 minuter sedan gav jag upp och överlät hängningen till min sambo. Jag försöker också trixa med sladden för att få den rak. Stjärnor som hänger snett ser sorgliga ut. Det gäller fö även toppstjärnan i julgranen. Den ska också vara rak och fin.

Tove Kungsholmen sa...

Mina läsare är det ordning på, jag visste det!

Åsa Hellberg sa...

Raka. Jag har numera min på fot.

Västgötskan sa...

Det har jag aldrig tänkt på över huvudtaget, så jag antar att jag inte är så noga kanske... He he!

Z sa...

Jag gillar raka(gärna typ hitlerraka, missförstå mig rätt), men livet har lärt mig att inte ägna för mycket energi åt skiten. De lyser och det är mycket få människor som stör sig på att de hänger 2 cm orakt... Så varför skulle jag det?

Linda sa...

Jag klarar inte av att de hänger snett...så jag hänger inte upp någon :-)