torsdag 8 mars 2012

Jag är en fri människa!För ett par dagar sedan raderade jag Wordfeudappen. Jag är nu en fri människa! Pånyttfödd! Frälst! Wordfeud var inget annat än en smutsig modern synd. När jag nu ser människor på stan som spelar så känner jag intensivt för dem. Jag vill bli missionär och predika min lära för världen: Det är lätt och vackert att leva utan Wordfeud! 

Ni kan kalla mig WF-Jesus. Har jag några lärjungar där ute tro?

12 kommentarer:

Petra sa...

Predika gärna för mig. Jag är fast.

Åsa Hellberg sa...

Japp, men det beror kanske mer på min telefon är något annat.

Anonym sa...

Jag har gjort det samma. Nästan. Jag har låtit alla spel gå ut och tar inga nya. Har inte raderat appen än men det blir nog så. Befriande!

Malla sa...

Grattis!
Jag har bara spelat på sonens mobil annars hade jag varit fast. Har spelat mot hans farmor och pappa och låtit dom tro att jag var F. Hehe.

Jenny sa...

Har inte wordfeudat sen december men igår hittade jag draw something. BIG VARNING! Så. Sjukt. Kul.

Tove Kungsholmen sa...

Jenny
Har laddat hem Draw Something efter rekommendation från en i min klass. Har inte provat än men misstänker hög risk för beroende...

Nipe sa...

Har vägrat Wordfeud hela tiden, känner mig otroligt fri! Eller bara smartphone-lös ;) Ja, jag vet jag är en dinosaurie som inte har smartphone, men det beror på lite olika saker, men mest på snålhet och jobbmobil.

Bondens fru sa...

Jag har ännu inte börjat med wordfeud. Frågan är om jag ska följa i din lära eller inte...?

Västgötskan sa...

Eftersom jag aldrig började, är jag judas då eller hur ska man tänka? ;-)

Jenny sa...

Definitivt tröttnat på wordfeud, däremot fastnat i quiz me...

Z sa...

Jag slutade spela i oktober när jag blev utbränd/utmattad. La ner alla 18 spel jag ahde på g. I förrgår började jag spela igen. Ett enda spel. Men jag tycker inte det är roligt så jag kommer inte fortsätta. Dessutom så var jag SÅ nära att kasta facebookappen i förrgår. Symbolen darrade och hoppade, fingret var en mm fr skärmen. Men nej, den finns kvar. Men jag kollar kanske på fejjan bara en gång om dagen. Om ett tag ryker den också! Då är det bara twitter som gäller!

Lina sa...

Jag är med dig.... Tröttnat big time på WF! Min man däremot är helt fast & var man än ser honom sitter han där & pekar i sin handflata... :-S Och mummlar något om fusk & poäng.

Darling va verkligen något man verkligen läste och man tröttnade inte på ett nr på 1 dag utan kunde läsa & bläddra i veckor. Jag hoppas verkligen på något annat & klokare än VR, Frida, Solo, Julia mm mm för våra tjejer att läsa när dom växer upp. Jag önskar i smyg att båda mina ska blir kängpunkare (inte deppiga sådan iofs) men hellre det än sk "fjortisar" m små linnen , "jeans bälten" & dunjackor i December. *rys* Skrämmande tanke...