måndag 26 januari 2009

Min trasiga kropp

Jag har inget flyt med träningen nu. 2008 avslutades med vila efter stukning och 2009 verkar inledas med benhinneinflammation alternativt överansträngning. Känns riktigt trist. Sinkar stegtävlingen en hel del derssutom. Och vad 17 ska jag göra efter skolan om jag inte kan träna?

Livet går i spillror. Ok, kanske lite överdrivet men det känns så. Får köpa kort på Kronobergsbadet. Tänkte nyligen på att det var längesen jag simmade. Var ju mycket lättare när vi bodde på Kungsholmsgatan tänkte jag lite surt. Sen kom jag på att jag simmade noll gånger under tiden vi bodde där. Har inte motionssimmat sen jag bodde på Kungsholmstorg. Jo, en gång i Oman när en extremt trögsimmande gubbe frågade mig om jag var "olympic swimmer". Det uttalandet sa nog mer om honom än om mig tyvärr.

Läser nu att det tar ca tre månader för en benhinneinflammation att läka. Skit. Hur mycket otur kan man ha? Får väl skylla mig själv iofs. Har tränat tre dagar på raken och var inte i toppform innan. Min träningsskor är skitgamla dessutom. Karin!!! Vad ska jag göra? Tror du att det kan vara bara en överansträningnig?

3 kommentarer:

Denise sa...

Hej fin blogg du har, titta gärna in till mig:)Kommentera gärna:)
Ha en bra kväll
/Denise

Denise sa...

Hej fin blogg du har, titta gärna in till mig:)Kommentera gärna:)
Ha en bra kväll
/Denise

Karin sa...

He he.. ja du det dar later ju inte bra! Jag tror att det har att gora med din promenad till Washington pa hart underlag i platta skor (typisk bendodare)! Lana lite linnement/tierbalsam av Kalle och massera in (pa muskeln langs smalbenet) innan du gar o lagger dig (du kan knapra nat antiinflamatoriskt ocksa om du vill, typ ibuprofen).. hall mig uppdaterad!
Biz, et bon courage! <3